Over ons

Tegelthuis Eersel is ontstaan uit onze passie voor, en ervaring met, terrastegels. Steeds vaker vragen klanten ons om een binnentegel te leveren die aansluit bij het nieuwe terras.

Aan binnen- en buitentegels worden echter verschillende eisen gesteld. Daarom hebben we ons hier door de jaren heen in verdiept, om onze klanten goed te kunnen blijven adviseren. Vol vertrouwen voorzien wij u van advies over diverse keramische en natuursteen tegels en hun toepasbaarheid. De gemiddelde binnentegel is niet geschikt voor uw terras; een tegel voor in de woonkamer is niet altijd toepasbaar in de badkamer.

In onze ruime en sfeervolle showroom tonen wij u onze exclusieve collecties in zowel natuursteen als keramiek. U zult zich verbazen over de verschillende mogelijkheden die onze tegels u kunnen bieden. Voor iedere stijl en sfeer vindt u bij ons een ruim aanbod.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk – dat vindt u terug in onze tegels. Of het nu gaat om natuurlijke tegels of (grotendeels) gerecyclede tegels, Tegelthuis Eersel heeft de gewenste ‘groene’ tegel voor u.

Bent u op zoek naar tegels voor uw nieuwbouwproject? Van woonkamer en keuken tot badkamer en toilet; van wellness en zwembad tot (buiten)terras – bij Tegelthuis Eersel bent u aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom eens langs en laat u inspireren

Adres

Dalemsedijk 13, Eersel

E-mail

info@tegelthuis.nl

Tel: 06-30375184